e24 Logoe24-dine-penger
Logg inn

E24 og dine data

E24 Dine Penger er en del av Schibsted Norge, som er ansvarlig for behandling av dine data. Ditt personvern er viktig for oss, og derfor har vi laget denne siden, hvor du kan lese mer om hvordan informasjonen om deg håndteres av E24 Dine Penger og Schibsted Norge, og du kan tilpasse hvordan den brukes. E24 Dine Penger holder deg oppdatert på økonominyhetene og gir deg innsikt gjennom produktene E24, E24 aksjelive, minE24, E24+ og Dine Penger. Valgene du gjør her, gjelder for alle disse produktene.

Logg inn for å lagre endringene på Schibsted-kontoen din

Du er for øyeblikket ikke innlogget på E24. Når du ikke er innlogget, vil endringene du gjør i innstillingene bare gjelde for denne enheten. Dersom du vil at innstillingene skal gjelde på tvers av alle enhetene dine, logger du inn med din Schibsted-konto.

Slette dine data

Når du ikke er innlogget, går du til innstillingene i nettleseren eller på enheten for å slette din brukerhistorikk hos E24. Den nøyaktige fremgangsmåten kan variere fra enhet til enhet.

I nettleseren: Velg 'Slett nettleserdata' fra innstillingene i nettleseren. På iPhone, iPad og Android-enheter: Slett appen og last den ned på nytt.

Annonseinnstillinger

Les mer om personvern i Schibsted

Les mer for å få et bedre bilde av hvordan vi håndterer data og hvilke personvernvalg du har.

Schibsted, data og deg

Les mer

Fordypningsartikler om personvern i Schibsted